Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с електрониката!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с електрониката!

Колеги светна ми някаква червена кръгла лампа над датчика за темературата ,ей така без никаква причина и то преди да запаля колата която си беше добре истинала под 40 градуса.
    А веднага след това ми отказа и централното ,натискам копчето за заключване а не се заключва а само в купето се чува някво щтракане от реле ама нищо друго не стаа...

Помагайте колеги ,че мноо си я обичам а некви страни болести я нападат.....

Ей тая
    Attached Files

Comment

Ако не съм го обяснил както трябва кажете за да знам защо няма мнения по въпроса и да се поправя.

Comment

Първоначално публикувано от RokFort Покажи съобщение
        Ако не съм го обяснил както трябва кажете за да знам защо няма мнения по въпроса и да се поправя.
        Забравих да добавя ,че колата е 145 1912 турбо дизел родом 96' ако това е от помощ за някой.

HELP!

Comment

Значи имаш съвкупност от няколко неща, така ли?
          146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Да!
            Имам проблем с лампата за темперетурата ,че ми светва когато и дойде музата.
            Също и ,че ми отказа централното без никаква причина и вместо да заключва се чува цъкането на някакво реле в таблото.

Comment

Провери си таблото на бушоните като го откачиш от всички букси.
              Малко е играчка но виж за зеленикава отечка- виж снимката.
              Успех и като го решеш проблема пиши.
              http://picbg.net/u/26915/17494/196792.jpg
              146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Да!
                Имам проблем с лампата за темперетурата ,че ми светва когато и дойде музата.
                Също и ,че ми отказа централното без никаква причина и вместо да заключва се чува цъкането на някакво реле в таблото.
                1.За червената лампа за прегрят мотор е много вазможно да има кофти връзка или окислени букси както на датчика на мотора така и на куплонга на таблото.
                2.За централното .Така без да се види е трудно да се каже но има някои неща които може сам да провериш :
                - значи има едно голямо реле от него ти идва щракането което чуваш ,но щом не движи машинките наи вероятно е изгоряло (като го свалиш може да се отвори с помоща на отверка и ще видиш че вътре има три реленца и наи вероятно някое е прегоряла някоя писта) Ако е така значи ти е кофти бушона на централното (бушона ти е фалшив и даржи на повече от 10А напрежение) А всичко това е защото наивероятно имаш изгоряла машинка за централното .
                Опел Кадет GSI
                166 2,4 JTD
                ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Ако не се ооправиш с тези оказания мога ти наснимам кое каде е .
                  Опел Кадет GSI
                  166 2,4 JTD
                  ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Благодаря ,ще проверя там кадето ми казахте.

Имам още един въпрос ,как се свалят корите на предните врати ,търсих но не намерих тема по този въпрос.

Comment

Имам още един въпрос ,как се свалят корите на предните врати ,търсих но не намерих тема по този въпрос.
                      Имаше тема в технически справочник, ама нещо не я виждам
                      Както и да е, ето ти упътване:
                      Attached Files
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                      X